От утре (19.04) в 10:00 часа Ботев (Пловдив) стартира продажбата на билети

...
От утре (19.04) в 10:00 часа Ботев (Пловдив) стартира продажбата на билети
Коментари Харесай

Утре започва продажбата на билети за реванша с ЦСКА

От утре (19.04) в 10:00 часа Ботев (Пловдив) започва продажбата на билети за полуфиналния  реванш от шампионата за Купата на България против ЦСКА (София). Решителният дуел ще се състои на 01.05 (сряда) от 18:45 ч. на стадион „ Христо Ботев “ в Пловдив. 
Прочетете още
Билетите ще са налични на сайта , като при онлайн покупка получавате и 5% отстъпка. Пропуските ще се продават още и в двата почитател магазина на клуба и на касите в деня на мача. 

Цените на билетите са както следва: 

– Трибуна Юг – 15 лева. 

– Трибуна Север – 15 лева. 

– Трибуна Изток – 22 лева

– Централна естрада (блок А1 и А7) – 25 лева

– Централна естрада (блок А2 и А6) – 30 лева

– Централна естрада (блок А3, А4, А5) – 40 лева

– Централна естрада (блок Premium 1 и 3) – 45 лева

– Централна естрада (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 80 лева

– Деца до 4 години (включително) – влизат гратис на мачовете (без място) 

– Деца сред 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години – употребяват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните. За тях билетите ще се продават единствено на каса и в магазините. 

– За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безвъзмезден. За тях е обособено особено място пред централната естрада, като те ще влизат през входа сред централната и южните трибуни. 

Пропуските за почитателите на ЦСКА (София) ще са налични онлайн на особено основан за тях портал, както и в деня на мача на каса пред гостуващия бранш на стадион „ Христо Ботев “.

Припомняме, че Ботев завоюва първата среща в София с 1:0 след гол на Уме Емануел. На трибуните на Националния стадион пък 2000 гостуващи последователи станаха очевидци на историческия триумф на пловдивчани.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР